Aanmelden & contact..

Onze praktijk is gevestigd op de tweede etage, bereikbaar middels een trap, en hierdoor helaas moeilijk toegankelijk voor mindervaliden.

Contactgegevens

Praktijk van Roozendaal
Bredaseweg 59a, 4844 CK Terheijden

06 401 66 278 info@praktijkvanroozendaal.nl

Bereikbaarheid

Omwille van de kleinschaligheid van de praktijk zijn we telefonisch niet altijd bereikbaar. Om die reden zouden we u willen vragen onze voicemail in te spreken met uw naam en telefoonnummer, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. Aanmeldingen kunnen niet telefonisch gedaan worden, enkel via het aanmeldformulier. 

 

Praktijkgegevens

KvK 69098107

AGB-code 94063347

Zorgmail e-mail

IBAN NL 48 KNAB 0256592365

BIC-code KNABNL2H

Aanmeldformulier Praktijk van Roozendaal

Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

Na het ontvangen van het volledig ingevulde aanmeldingsformulier zullen wij u telefonisch of per e-mail benaderen om een telefonisch screeningsgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek zullen we inschatten of ons zorgaanbod past bij uw hulpvraag en u nadere informatie geven over de praktijk.

X

Wij streven er altijd naar om u zo snel mogelijk te kunnen voorzien van onze professionele begeleiding. Helaas hanteren wij momenteel een aanmeldstop omwille van een grote drukte in de praktijk. 

U kunt contact opnemen met uw zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling. U wordt dan in contact gebracht met een andere zorgaanbieder waar u binnen korte tijd terecht kunt.